Vacature

Senior Consultant Omgevingswet

Jij bent een ondernemende en klantgerichte consultant met uitgebreide ervaring op het gebied van digitalisering binnen de overheid. Jouw expertise zet je graag in bij de implementatie van een van de grootste wetswijzigingen in de geschiedenis van ons land: de Omgevingswet. Maar dat niet alleen, je wilt je ook verder ontwikkelen. Bijvoorbeeld door junior consultants te coachen en door mee te bouwen aan de groei van MvR & Partners. Ben jij deze ervaren consultant? Ontdek dan wat wij jou bieden.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Stuur de link naar mijn email

Dit zijn de voordelen voor jou op een rij

 • Met onze unieke expertise op het gebied van de Omgevingswet is MvR & Partners voorloper en een grote naam binnen de overheid. Als Senior Consultant krijg jij de mogelijkheid MvR naar een hoger niveau te tillen en onze koers voor de Omgevingswet mede te bepalen.
 • Kennisontwikkeling is bij MvR een van de belangrijkste pijlers. In ons team leren we veel van elkaar en er is veel ruimte voor jouw persoonlijke wensen.
 • Jouw werk is geen dag hetzelfde. Je werkt aan verschillende projecten bij zeer diverse organisaties. Van de Brandweer tot Rijksoverheidsdiensten.
 • Met jouw nauwe betrokkenheid bij de Omgevingswet lever jij een belangrijke bijdrage aan duurzame ontwikkeling en verbetering van de leefomgeving.

Jouw rol als Senior Consultant

Als Senior Consultant werk je zelfstandig bij de rijksoverheid, provincies, waterschappen, gemeenten, omgevingsdiensten en veiligheidsregio’s aan de implementatie van de Omgevingswet. Je voert Quickscans en Fit Gap-analyses uit, je coördineert aanbestedingen, begeleidt systeemimplementaties en adviseert management en projectgroepen. Daarbij signaleer je relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied, draag je onze visie met verve uit en promoot je het belang van keteninformatisering om de nieuwe wet succesvol te implementeren. Heb je extra expertise nodig, dan kun je altijd terugvallen op je collega-consultants en de Principal Consultant.

Dit is wat we je bieden

 • Een baan bij het Centre of Excellence wat betreft de Omgevingswet
 • De kans om samen te bouwen aan de groei van MvR
 • Een jaarcontract
 • Marktconform salaris
 • Een goede pensioenregeling
 • Alle voorzieningen voor plaats- en tijdsonafhankelijk werken

Dit breng je mee

Jij bent een senior projectleider of consultant met enige jaren ervaring binnen het fysieke domein, met name de Omgevingswet. Je bent nieuwsgierig, nooit uitgeleerd en je vindt het een uitdaging om samen met ons MvR naar een hoger niveau te brengen.

Als persoon ben je analytisch, zelfstandig en informeel. Je kunt goed in teams werken en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Ga in gesprek en ontdek jouw mogelijkheden

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse of vragen? Wij komen graag met jou in contact. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op


  Stuur link via WhatsappStuur link naar Email

  Over MvR & Partners

  MvR & Partners is als allerbeste in staat om de overheid door digitalisering efficiënter te laten werken. Hierdoor ontstaat er meer tijd voor dienstverlening aan burgers en bedrijven. Wij willen graag groeien en jij krijgt de kans om met ons mee te bouwen om onze ambities te verwezenlijken.

  Hou me op de hoogte over deze functie

  Hebben we je interesse gewekt, maar ben je nu nog niet zover dat je wilt reageren? Laat dan hier je e-mailadres achter zodat wij je op de hoogte kunnen houden over deze vacature.